Werken bij Voorbij

Wie zijn wij?

Wij zijn harde werkers met een passie voor ons vak, met elkaar zetten we de schouders eronder om klussen te klaren. Onze ploeggenoten zijn meer dan zomaar collega’s: We zijn maten.

Met ons vakmanschap en onze ervaring leggen wij de basis voor vele toonaangevende projecten door het hele land. Samen met onze partners gaan we op zoek naar de beste oplossingen. Al in een vroeg stadium slaan wij onze slag met een veelzijdigheid aan technieken en imposante machines. De kranen zijn onze handen en voeten. Dus daar zijn we zuinig op. Net zoals op elkaar.

Wij geloven erin dat je altijd op elkaar kunt en moet bouwen. Dit geldt voor buiten op de bouwplaats, in weer en wind, maar ook op kantoor en in de werkplaats.  Je kunt ons omschrijven als een echt bouwbedrijf. En dat is niet verkeerd. Want wij zijn in onze taal altijd direct en eerlijk tegenover elkaar, vertrouwen elkaar daarom ook blind. Onze trots komt ook altijd in onze taal naar voren. Dit is trots voor het bedrijf, de materialen en onze collega's. Maar, er moet ook gelachen worden met elkaar. Dit zorgt ervoor dat we gezamenlijk het beste uit de dag halen.

Onze voordelen

Werken bij Voorbij Funderingstechniek brengt een aantal leuke voordelen met zich mee. Denk hierbij aan deelname aan leuke events zoals een kerstfeest of sportactiviteiten. Ook is er, waar van toepassing, ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Eigen initiatief en innovatie wordt toegejuicht. Daarnaast zijn wij onderdeel van TBI, waardoor je ook kunt profiteren van voordelen als het TBI Studiefonds en TBI acdmy. Dubbel zo veel voordelen dus!

Kom met ons in contact

Misschien ben je er nog niet over uit wat je wil of wat precies de mogelijkheden bij ons zijn. 
Totaal begrijpelijk! Neem contact op met onze HR adviseur Pranoti, zij staat klaar voor al jouw vragen!

Word lid van de Voorbij familie

Onze succesdragers