Werken bij Voorbij Funderingstechniek

Werken bij Voorbij Funderingstechniek draait om samen successen dragen. Met de collega’s op kantoor, maar ook de mannen bij de kranen. En natuurlijk onze samenwerkingspartners. Samen met hen zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing en dan helpt het natuurlijk dat we een scala aan innovatieve technieken beheersen en voorzien zijn van het beste materieel. We zijn trots op wie we als organisatie zijn en de mooie, complexe projecten die we met elkaar realiseren.

Met ons vakmanschap en onze ervaring leggen wij de basis voor vele toonaangevende projecten door het hele land. De kranen zijn onze handen en voeten. Dus daar zijn we zuinig op. Net zoals op elkaar. Wij innoveren. Wij verduurzamen. Wij denken mee in de ontwerpfase. En pakken door tijdens de uitvoering.
Dit doen wij vanuit de vestigingen in Amsterdam en Nederweert maar vooral vanuit de mooie projecten door heel Nederland.

Stage of afstuderen?

Volg jij een mbo, hbo of wo opleiding in de richting van Infra Techniek en ben je op zoek naar een uitdagende stage- of afstudeerplaats? Dan komen wij graag met jou in contact! Wij bieden stageplaatsen aan binnen onze ploegen, maar ook in onze kantoorfuncties. 

Onderdeel van TBI

TBI is al meer dan 40 jaar een toonaangevende speler in de techniek, bouw en infra. Met 20 zelfstandige ondernemingen, meer dan 6.200 collega's en een omzet van 2,3 miljard euro in 2022, is TBI de derde grootste bouwer van het land. Dankzij de veelzijdigheid binnen het concern worden er bijzondere bouwwerken, infrastructuur en technische installaties gerealiseerd. De focus ligt hierbij op het leveren van innovatieve en duurzame oplossingen.

Naast het waarborgen van continuïteit, streeft TBI actief het welzijn van de samenleving na door te investeren in duurzame en maatschappelijke initiatieven, zoals het TBI Praktijkfonds en de TBI Klimaattrein.

De extra's

Jong TBI

Jong TBI is de jongerenorganisatie van TBI. Opgericht voor alle TBI-werknemers onder de 35 jaar. Bij Jong TBI vergroot je jouw netwerk en verbreed je jouw kennis. Je kunt deelnemen aan educatieve, sociale en sportieve activiteiten. Zoals toffe project- of locatiebezoeken, workshops, studiereizen en gezellige borrels.

Frank en Marten over het studiefonds

TBI acdmy

Jezelf blijven verbeteren is van enorm belang. Je kunt de toekomst immers niet maken met de kennis van gisteren. Via de TBI acdmy worden veel verschillende opleidingen aangeboden en wordt kennisdeling gestimuleerd.  De TBI acdmy is er voor alle TBI-collega’s. De academie helpt vakmanschap te verbeteren én persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen.

Stichting Studiefonds

Wij vinden dat ieder kind recht heeft op goed onderwijs. Maar onderwijs is niet goedkoop. Stichting Studiefonds TBI geeft daarom elk jaar ruim 2500 scholieren en studenten een toelage en een bijdrage in de kosten. Een steuntje in de rug, waarmee we kinderen stimuleren om een opleiding te volgen.

Vitaal Vooruit: Samen sportief

Onze mensen zijn ons kapitaal

En daar investeren wij dan ook graag in. De vitaliteit van onze medewerkers nu, maar zeker ook tot hun pensioen willen wij waarborgen. Dit raakt niet alleen de vlakken sporten en gezonder eten. Ook het stoppen met roken en een goede werk/privébalans zijn hier aan de orde. Wij zijn gestart met het aanbieden van hardlooptrainingen, diverse sportclinics en doen regelmatig mee aan business runs en voetbaltoernooien. Met behulp van een externe partner zijn wij tevens gestart om een selectie van medewerkers een vitaliteitstraject aan te bieden. Ook hebben we regelmatig leuke acties om onze medewerkers bewust te maken van hun vitaliteit, denk aan de week van de werkstress, de sportweek, hulp bij stoppen met roken en steptember (wie zet de meeste stappen?).

Voorbij kickboksclinic: oproep collega Edward

Voorbij bootcamp: oproep trainer Sjoerd