ROB VAN DEN HOVEN - WERKVOORBEREIDER

Voorbij Funderingstechniek is een modern en toonaangevend bedrijf. Je krijgt veel vrijheid en collega’s zijn als vrienden. Sinds een aantal maanden ben ik in dienst bij Voorbij als werkvoorbereider en mijn eerste indruk was ‘wat een modern bedrijf’. Je wordt direct overrompeld door de imposante werf, waar je vervolgens binnen komt in een chique kantine en je kunt pauzeren met een adembenemend uitzicht over het kanaal.

Als werkvoorbereider ben ik voornamelijk druk met verbinden. Je bent een spil in het web en veel vragen belanden op jouw bureau. Het is zaak om je goed in te leven in jouw projecten, zodat je antwoorden klaar hebt wanneer nodig. Ik ben van A tot Z betrokken en zorg dat de werkploeg straks exact weet wat zij moeten gaan uitvoeren. Je bent dus bezig met technische tekeningen bewerken zodat deze makkelijker te lezen zijn, maar je bent anderzijds ook druk met het uitbesteden van volledige werken indien noodzakelijk.

Onze werkvoorbereiders werken vrijwel zelfstandig, maar wanneer nodig zal het hele team klaar staan om jou te ondersteunen. Dit kan zijn door het overnemen van werkzaamheden tijdens drukte, maar ook het verstrekken van vakinhoudelijke kennis. Al met al is het een zeer divers beroep, ik zou het zeker aanraden!

Word jij mijn collega werkvoorbereider?

Vacature werkvoorbereider