Onderdeel van TBI

TBI, dat al meer dan 40 jaar staat voor techniek, bouw en infra, bestaat uit 20 ondernemingen, ieder met zijn eigen vakmanschap en cultuur. Een hechte familie waarin we veel samenwerken maar ook eigen projecten uitvoeren. Elke onderneming is zelfstandig en verantwoordelijk voor zijn eigen succes. Bovendien heeft TBI een unieke organisatiestructuur met een onafhankelijke Stichting als enige aandeelhouder.

Hierdoor worden we niet gedreven door de waan van de dag en kunnen ons samen met de andere TBI-ondernemingen richten op de lange termijn. Dat brengen we al sinds jaar en dag in praktijk. In onze duurzame manier van werken en in bijzondere projecten, voor de samenleving en voor onze eigen medewerkers. Op een structurele manier, zodat we echt impact kunnen maken.

TBI werkt al veertig jaar doorlopend aan een gezonde balans tussen de continuïteit van de TBI-ondernemingen en het welzijn van de samenleving. We investeren daarom veel van onze winst terug in onze bedrijven en in de maatschappij. Bijvoorbeeld door te investeren in cultureel erfgoed en het aanbieden van een Studiefonds aan alle kinderen van vaste werknemers. Kijk, dan doe je wat. 

De impact van een groot concern

Met in totaal 6.300 collega’s zijn we als TBI één van de grootste techniek-, bouw- en infraconcerns van ons land. De combinatie van deze disciplines is bijzonder. We hebben alles zelf in huis, en kunnen daardoor projecten aannemen die regelmatig de landelijke kranten halen. Daarbij lopen we voorop als het gaat om duurzaamheid: we willen in 2030 volledig klimaatneutraal bouwen.

Het beste van twee werelden

Als medewerker van Mobilis profiteer je van de voordelen van een grote werkgever én van een kleine werkgever. Je krijgt de kans om aan grote, integrale projecten te werken, maar bent ook onderdeel van een bedrijf waar je iedereen kent. Je kunt concern brede opleidingen volgen, maar jezelf ook ontwikkelen bij een specialist. We zijn de derde bouwer van Nederland, maar het voelt als een familiebedrijf.

TBI. Maak de toekomst

TBI Jaarverslagen

TBI jaarverslag 2022 PDF
TBI jaarverslag 2021 PDF
TBI jaarverslag 2020 PDF
Jaarverslag 2019 PDF
TBI jaarverslag 2018 PDF
TBI jaarverslag 2017 PDF
TBI jaarverslag 2016 PDF