Samen dragen we het succes tot slim verbinden

De TBI-ondernemingen Mobilis, Voorbij Funderingstechniek, Voton en Struijk vormen samen TBI Infra. TBI Infra gelooft stellig in de kracht van samenwerking. Complexe, multidisciplinaire infraprojecten vergen steeds meer specifieke kunde en expertise van verschillende partijen. Alleen door eendrachtig samen op te trekken, open en integer met elkaar te communiceren, kunnen al die verschillende 'neuzen' richting een optimaal projectresultaat voor de opdrachtgever worden gedirigeerd. De TBI-ondernemingen zijn de aangewezen partij om die eendrachtige samenwerking te 'mobiliseren' en in goede banen te leiden.

Mobilis

Als civiele bouwer biedt Mobilis vanuit een sterke maatschappelijke betrokkenheid oplossingen voor vraagstukken op het gebied van infrastructuur, water, energie en industrie. Mobilis is een bruggenbouwer van vraag naar oplossing in letterlijke en figuurlijke zin. Mobilis heeft de kennis en creativiteit om een passende oplossing te realiseren. Mobilis staat voor haar werk, dragen verantwoordelijkheid voor het eindresultaat en beheersen een breed palet aan risico’s.

Specialist in voorgespannen betonpalen

Struijk

Struijk richt zich vooral op sloopwerk, grondwerk, bodem- en asbestsanering en rijplatenverhuur. Struijk vormt een versterking van de activiteiten van TBI Infra op het gebied van multidisciplinaire infrastructurele en –industriële projecten en met name op het gebied van circulariteit. Struijk wil garant staan voor een duurzame aanpak van het sloopproces waarbij ecologische, economische en sociale belangen optimaal tot hun recht komen. Struijk opereert zelfstandig en vanuit de eigen identiteit onder TBI Infra.

Slimmer verbinden, beter bouwen

Voton

Voton levert kwalitatief hoogwaardige betonnen heipalen in allerlei soorten en maten voor de infra-, woning-, water- en industriebouw. Samen met de opdrachtgever streven ze naar de best passende oplossing in de vorm van kwalitatief hoogstaande producten. Daarbij vinden ze het van groot belang goede en professionele service te bieden. De Voton fabriek is gevestigd aan het Noordzeekanaal in het Westelijk Havengebied van Amsterdam.

ONZE BOUWSTENEN

Bouwen aan relaties 

Binnen een team, over de bedrijfsonderdelen heen, met de klant, of met je ketenpartner, continu bouwen wij aan relaties. Zowel intern als extern. Het bouwen aan die relaties zorgt voor beter en prettiger samenwerken en leidt tot synergie en het behalen van resultaten. Hier hoort bij dat we open en eerlijk tegen elkaar zijn, elkaar de waarheid vertellen en zo ruimte krijgen om te blijven leren.

Blijven leren 

We willen blijven leren! Als individu maar ook als organisatie. Wij zorgen voor ontwikkelkansen voor onze medewerkers, wij leiden op, wij trainen en geven inzicht in de loopbaanmogelijkheden. Maar het gaat verder dan dat. Als organisatie willen wij blijven innoveren en blijven leren. We doen kennis op, we leren van fouten, leggen onze ervaringen vast en maken vervolgens gebruik van deze kennis door dit toe te passen ten gunste van onze opdrachtgevers. Zo weten wij de gewenste doelen te behalen.

Behalen van doelen

Vanouds weten we hoe we projectdoelen moeten behalen. Onze unieke kracht is dat we oplossingsgericht zijn en er daarmee gewoonweg voor zorgen dat we binnen de tijd onze projecten opleveren en rendement weten te behalen. Veiligheid, duurzaamheid en beheersing spelen een steeds grotere rol en vragen om die reden om nadere doelsturing. Door krachten te bundelen kunnen we ook deze doelen behalen, die op hun beurt hun oorsprong vinden in samenwerking en daarmee dus het bouwen aan relaties.