Laden...

Onze identiteit

We doen het samen

Je kunt merken dat Voorbij Funderingstechniek van oorsprong een echt familiebedrijf is. Dit uit zich in een informele werksfeer waarbij we in korte lijnen met elkaar samenwerken. We staan voor elkaar klaar en er heerst een no-nonsense cultuur. Vragen mogen altijd gesteld worden en je kunt bij iedereen binnen lopen.  Waar zaken geregeld moeten worden, gebeurt dit ook. Onze mensen en ons materieel zijn voor ons het allerbelangrijkst. Wij hebben een materieelpark met allerlei soorten kranen, waarmee wij een diversiteit aan technieken kunnen aanbieden. Deze veelzijdigheid maakt ons werk uitdagend en afwisselend. Wij hebben alles in huis! Onze kranen zijn onze handen en voeten en geven ons de kans om aan toonaangevende projecten door heel Nederland te kunnen werken. Onze kernwaarden zijn leidend in onze manier van werken. We hebben er zes:

  • Samenwerken                                                 
  • Betrouwbaarheid
  • Veiligheid
  • Verantwoordelijkheid
  • Creativiteit
  • Ondernemerschap

TOVF filosofie

Trots op Veilig Funderen, dat is ons veiligheidsfilosofie. Wij geloven erin dat veilig werken op kantoor en bouwplaats altijd moet én kan. Deze filosofie is onze manier van werken en is dan ook onderdeel van onze identiteit. 

Vitaal Vooruit

Wij zien onze medewerkers als ons grootste kapitaal en vinden het borgen van de veiligheid en gezondheid erg belangrijk. Daarom bieden wij onze mensen hulp en handvatten om duurzaam inzetbaar te blijven. Wij zijn gestart met het aanbieden van diverse sportactiviteiten, zoals wekelijkse hardlooptrainingen en diverse sportclinics. Ook nemen wij deel aan diverse hardloop events en voetbaltoernooien.

Jong TBI Infra

Jong TBI Infra is de jongerenorganisatie van Voorbij Funderingstechniek en Mobilis. Alle medewerkers onder de 35 jaar kunnen zich hierbij aansluiten. Naast het vergroten van het netwerk, bevordert Jong TBI Infra kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we door het organiseren van verschillende activiteiten, zoals projectbezoeken, kennis-workshops, bedrijfsbezoeken en sportactiviteiten. Elk kwartaal wordt er een leuke en leerzame activiteit georganiseerd. Deze uitjes zijn vooral heel gezellig en een goed moment om weer even bij te praten met die ene collega!

Jong TBI Infra uitje 17-10-2019: Bouwen aan relaties

Bekijk al onze vacatures