10 jan 2020

Lezen: Veiligheidsfilosofie als onderdeel van de bedrijfsvoering

Onze veiligheidsfilosofie TOVF staat altijd centraal bij al onze activiteiten. We werken veilig of we werken niet. Lees in deze post alles over de introductie en acceptatie van TOVF in onze organisatie!

7 jan 2020

Artikel 'Spannend stempelraam' vakblad Geotechniek

Spannend stempelraam?! Graag delen wij onze publicatie in vakblad Geotechniek over de engineering en uitvoering van de bouwkuip en stempelraam op project 2Amsterdam. Wij zijn hier werkzaam geweest in opdracht van J.P. van Eesteren.

20 dec 2019

Fijne kerstdagen en een gelukkig 2020!

Voorbij Funderingstechniek wenst iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

19 dec 2019

Employer branding film

We zijn trots. Trots op wie we zijn als bedrijf, onze mensen en onze cultuur.

17 dec 2019

Bouw kademuren HES Hartel Tank Terminal gereed

De kademuren, de steiger en bijbehorende werkzaamheden voor de nieuw te bouwen HES Hartel Tank Terminal zijn vandaag, 17 december 2019, conform planning opgeleverd. In samenwerking met VSF verzorgde Voorbij Funderingstechniek de funderingswerkzaamheden voor de Hartel Tank Terminal (HTT) in Rotterdam.

5 dec 2019

Artikel special Betonhuis: gebruik Prefab koppelpalen

Op project Y-Towers aan het IJ heeft Voorbij Funderingstechniek voor Züblin Nederland diverse funderingstechnieken toegepast. Ook hebben wij gekozen voor inzet van de prefab koppelpaal. Waarom?

26 nov 2019

Onze veiligheidsfilosofie in de praktijk

Afgelopen mei heeft Voorbij Funderingstechniek Veiligheidsladder trede 3 behaald, mede door onze veiligheidsfilosofie TOVF (Trots op Veilig Funderen). Maar hoe passen wij dit toe in de praktijk?

31 okt 2019

Officieel startsein gegeven voor realisatie De Nieuwe Sint Jacob Amsterdam

Op woensdag 30 oktober 2019 is het officiële startsein gegeven voor de realisatie van 305 appartementen, 20 stadswoningen en zorgfaciliteiten aan de Plantage Middenlaan in Amsterdam. VOF De Nieuwe Plantage, bestaande uit TBI-ondernemingen Koopmans Bouwgroep, Mobilis en Nico de Bont, realiseert dit project voor Syntrus Achmea Real Estate & Finance (in opdracht van drie pensioenfondsen: o.a. Stichting BPL Pensioen en Achmea Dutch Health Care Propperty Fund). Amstelring gaat op deze locatie 24-uurszorg bieden aan psychogeriatrische cliënten (cliënten met dementie).

14 okt 2019

Sleuteloverdracht Woltman 90DR kraan

Is deze kraan net zo snel als de racewagen van Verstappen?! Een Woltman 90DR kraan met het iconische nummer 33, gaat ons machinepark versterken.

10 okt 2019

Giesbers InstallatieGroep sluit aan bij TBI

Giesbers InstallatieGroep (Giesbers) sluit zich aan bij TBI. Giesbers, waarvan de basis is gelegd in 1975, neemt als installatie-familiebedrijf een vooraanstaande positie in de woningbouw in. Met name op het gebied van duurzaamheid en de noodzakelijke energietransitie in de woningmarkt loopt Giesbers voorop.