9 sep 2019

BASE FT: Lancering module 1!

Donderdag 29 augustus was het zover: de lancering van de eerste module van BASE FT: drukpalen.

4 sep 2019

Staalconstructies tot EXC3 gefabriceerd in eigen lashal

Afgelopen mei heeft Voorbij Funderingstechniek het NEN 1090 certificaat behaald, wat betekent dat wij in onze lashal stalen constructies tot executieklasse 3 kunnen produceren.

22 aug 2019

3D-maquette als vertaling van complexe projecten

Voorbij Funderingstechniek werkt in meerdere infra projecten integraal samen met TBI-ondernemingen Mobilis en Croonwolter&dros. Omdat dit vaak complexe vraagstukken betreft, is het in beeld brengen van de processen ingewikkeld.

15 aug 2019

Update werkzaamheden Theemswegtracé

Funderingscombinatie FCVF (Funderingscombinatie Voorbij Franki) werkt al een tijd aan het Theemswegtracé in opdracht van Bouwcombinatie SaVe (BESIX, DuraVermeer, Mobilis TBI en Hollandia/Iemants). Wij delen graag een korte update met betrekking tot de vordering van onze werkzaamheden.

25 jul 2019

Bouwvak 2019

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie!

19 jul 2019

Certificering Veiligheidsladder trede 3

Eind vorige maand hebben wij als voorlopig resultaat van de audit Veiligheidsladder trede 3 behaald. Gisteren is het certificaat overhandigd aan onze directeur en zijn wij officieel gecertificeerd.

18 jul 2019

Artikel in NVAF Funderingsbedrijf 2019

In het NVAF Funderingsbedrijf 2019 is een interessant artikel geschreven over Voorbij Funderingstechniek en haar aandeel in de nieuwe CROW 400 publicatie, die de CROW 132 vervangt. De CROW 400 is één richtlijn voor iedereen die grondwerkzaamheden uitvoert. 

9 jul 2019

Artikel in Speciaal Transport Magazine

In het Speciaal Transport Magazine is een artikel geschreven over onze nieuwe semi-dieplader.

3 jul 2019

Audit Veiligheidsladder trede 3

De afgelopen twee weken heeft er bij Voorbij Funderingstechniek en Voton een audit plaatsgevonden voor het behalen van de Veiligheidsladder trede 3. Deze audit is afgenomen door auditoren van onze certificerende organisatie Kiwa. De audit vond plaats op onze vestigingen in Nederweert en Amsterdam.

12 jun 2019

In Memoriam: Danny Zwijnenburg

Diep geschokt en intens verdrietig zijn wij door het nieuws dat Danny Zwijnenburg afgelopen vrijdag op 23-jarige leeftijd is overleden door een verkeersongeval.