3 nov 2020

Artikelen in NVAF Funderingsbedrijf 2020

In het NVAF Funderingsbedrijf 2020 is een interessant artikel geschreven over Voorbij Funderingstechniek en haar gezamenlijke aandeel met Mobilis in de vertegenwoordiging van de NVAF in de Werkgroep Sustainability van de Europese funderingsorganisatie EFFC.

30 sep 2020

Elektrificatie funderingsmaterieel en Hydrozine aggregaat

Voorbij Funderingstechniek slaat handen ineen met Dutch Energy Solutions (DENS) en Urban Mobility Systems (UMS) en werkt samen aan de verduurzaming van de funderingstechniek, bouw en infra door middel van elektrificatie van machines en een aggregaat op Hydrozine.

24 sep 2020

Behalen her-audit Veiligheidsladder trede 3

Voorbij Funderingstechniek heeft het mooie nieuws ontvangen dat wij de her-audit van Veiligheidsladder trede 3 hebben behaald.

21 sep 2020

Hard aan het werk met vereende krachten!

Wij vertellen graag meer over hoe een dergelijk project tot stand komt (van ontwerp tot uitvoering) en zoomen wij in op onze innovatieve rekentool BASE FT, die in dit proces een belangrijke rol heeft gespeeld.

24 jul 2020

Voorbij Funderingstechniek zomersluiting 2020

Voorbij Funderingstechniek wenst iedereen een fijne zomervakantie toe!

23 jun 2020

Onze kranen nu echt groen: van buiten én van binnen!

Vanaf juni 2020 voorziet Voorbij Funderingstechniek haar machinepark van HVO Blend 100% (HVO 100) brandstof van OK Oliecentrale. Wij zijn het eerste funderingsbedrijf dat deze duurzame en milieubewuste overstap maakt en daar zijn we trots op.

22 jun 2020

Betonhuis - artikel koppelpaal

Begin deze maand is de Bouw en Aanbesteding uitgekomen met daarin een spread van Betonhuis. Hierin heeft Voorbij Funderingstechniek een kort artikel geschreven over de voordelen en het gebruik van de koppelpaal van Voton.

15 jun 2020

BASE FT: Lancering damwandmodule versie 2

Een nieuwe mijlpaal voor BASE Foundation Technology is bereikt! Het engineeringsplatform voor de meest optimale fundatie is met de lancering van de damwandmodule versie 2 ‘optimalisatie’ uitgebreid.

4 jun 2020

Leg jij de fundering voor de toekomst?

Wil jij een afwisselende opleiding waar je breed én technisch wordt opgeleid? Ben jij geboeid door onze grote machines en zie jij een beroep waarbij je veel buiten werkt wel zitten?

25 mei 2020

Test: draagvermogen van een damwandplank op project!

Testen van het draagvermogen van een damwandplank? Momenteel zijn wij bezig met het uitvoeren van damwandproeven op project Singelgrachtgarage - Marnix