31 okt 2019

Officieel startsein gegeven voor realisatie De Nieuwe Sint Jacob Amsterdam

Op woensdag 30 oktober 2019 is het officiële startsein gegeven voor de realisatie van 305 appartementen, 20 stadswoningen en zorgfaciliteiten aan de Plantage Middenlaan in Amsterdam. VOF De Nieuwe Plantage, bestaande uit TBI-ondernemingen Koopmans Bouwgroep, Mobilis en Nico de Bont, realiseert dit project voor Syntrus Achmea Real Estate & Finance (in opdracht van drie pensioenfondsen: o.a. Stichting BPL Pensioen en Achmea Dutch Health Care Propperty Fund). Amstelring gaat op deze locatie 24-uurszorg bieden aan psychogeriatrische cliënten (cliënten met dementie).

14 okt 2019

Sleuteloverdracht Woltman 90DR kraan

Is deze kraan net zo snel als de racewagen van Verstappen?! Een Woltman 90DR kraan met het iconische nummer 33, gaat ons machinepark versterken.

10 okt 2019

Giesbers InstallatieGroep sluit aan bij TBI

Giesbers InstallatieGroep (Giesbers) sluit zich aan bij TBI. Giesbers, waarvan de basis is gelegd in 1975, neemt als installatie-familiebedrijf een vooraanstaande positie in de woningbouw in. Met name op het gebied van duurzaamheid en de noodzakelijke energietransitie in de woningmarkt loopt Giesbers voorop.

9 okt 2019

Zaterdag 12 oktober: Open dag Theemswegtracé

Op zondag 12 oktober is de open dag van project Theemswegtracé, waar wij staan met meerdere kranen en diverse technieken uitvoeren.

9 sep 2019

BASE FT: Lancering module 1!

Donderdag 29 augustus was het zover: de lancering van de eerste module van BASE FT: drukpalen.

4 sep 2019

Staalconstructies tot EXC3 gefabriceerd in eigen lashal

Afgelopen mei heeft Voorbij Funderingstechniek het NEN 1090 certificaat behaald, wat betekent dat wij in onze lashal stalen constructies tot executieklasse 3 kunnen produceren.

22 aug 2019

3D-maquette als vertaling van complexe projecten

Voorbij Funderingstechniek werkt in meerdere infra projecten integraal samen met TBI-ondernemingen Mobilis en Croonwolter&dros. Omdat dit vaak complexe vraagstukken betreft, is het in beeld brengen van de processen ingewikkeld.

15 aug 2019

Update werkzaamheden Theemswegtracé

Funderingscombinatie FCVF (Funderingscombinatie Voorbij Franki) werkt al een tijd aan het Theemswegtracé in opdracht van Bouwcombinatie SaVe (BESIX, DuraVermeer, Mobilis TBI en Hollandia/Iemants). Wij delen graag een korte update met betrekking tot de vordering van onze werkzaamheden.

25 jul 2019

Bouwvak 2019

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie!

19 jul 2019

Certificering Veiligheidsladder trede 3

Eind vorige maand hebben wij als voorlopig resultaat van de audit Veiligheidsladder trede 3 behaald. Gisteren is het certificaat overhandigd aan onze directeur en zijn wij officieel gecertificeerd.