18 okt 2021

Nieuwe multifunctionele funderingskraan Woltman 160DR

Wij zijn trots! We hebben weer een splinternieuwe groene machine aan de vloot mogen toevoegen. Vorige week kregen wij de prachtige groene Woltman 160DR officieel overhandigd van Woltman Piling and Drilling Rigs. Tijdens de overdracht bij Woltman in Giessenburg kregen Sjoerd Opdam en onze machinist Gery Zwijnenburg de symbolische sleutel overhandigd.

6 okt 2021

Slimme engineeringssoftware leidt tot forse besparingen op funderingen

Voorbij Funderingstechniek is bekend om zijn specialisme in funderingen. Iets minder bekend, maar wel een van de sleutels van het succes bij de uitvoering, is het specialisme engineering van complete bouwkuipen, bestaande uit damwanden, verankeringen, stempelramen en paalfundaties.

4 okt 2021

TBI Infra neemt Struijk Sloop- en Grondwerken en Struijk Milieu over

TBI Infra B.V. heeft per 1 oktober 2021 Struijk Sloop- en Grondwerken B.V. en Struijk Milieu B.V. overgenomen. Struijk richt zich vooral op sloopwerk, grondwerk, bodem- en asbestsanering en rijplatenverhuur. In 2020 realiseerde Struijk met circa 30 medewerkers een omzet van €.7 miljoen. Door de overname wordt de integraliteit met verschillende disciplines binnen TBI verder versterkt. De buitenlandse activiteiten in Georgië vallen niet onder deze overname.

9 sep 2021

Met slimme applicatie dragen wij bij aan verduurzaming van de bouw

In het kader van de digitale transformatie hebben wij bij Voorbij Funderingstechniek geïnvesteerd in software die ons in staat stelt automatisch optimale ontwerpen voor paalfundaties te genereren.

29 jul 2021

Bouwvak

De bouwvak staat weer voor de deur! Van 2 t/m 13 augustus zullen ook wij genieten van een welverdiende vakantie.

26 jul 2021

Samenwerken binnen een funderingscombinatie is als leren van elkaar

Funderingscombinatie Voorbij-Franki werd door de NVAF geïnterviewd over onze samenwerking. “Wat wij in dit project vooral hebben geleerd is, om als één organisatie samen te werken. Als funderingsbedrijf zijn wij veelal de onderaannemer die zijn eigen ding doet. Nu vormen we de Funderingscombinatie Voorbij–Franki en werken we op een volledig transparante manier samen. Dat was zeker in het begin wennen, maar het heeft ons veel geleerd”, zeggen Bart de Lange (Voorbij) en Jan Leen van der Vlies (Franki).

13 jul 2021

Multifunctioneel hulpframe voor een bijzondere verankeringsklus

Voor de verankering van de toerit van de Rottemerentunnel voor de A16 Rotterdam werden we met een interessante uitdaging geconfronteerd. Doordat de ankers een lengte tot maar liefst 42 meter hebben en vanwege een dubbele corrosiebescherming konden deze Gewi ankers niet op de standaard wijze worden aangebracht. Onze engineers en Technische Dienst hebben daar een creatieve oplossing voor gevonden. Een multifunctioneel hulpframe; namelijk een werktafel, hijsframe en geleidingsframe in één!

8 jul 2021

De bouw van onze nieuwe constructiewerkplaats: de eerste paal zit erin!

We zijn gestart met de bouw van een nieuwe constructiewerkplaats op ons terrein in Amsterdam! De nieuwe constructiewerkplaats wordt met 2000 m2 maar liefst twee keer zo groot als de huidige constructiewerkplaats.

16 apr 2021

TBI presenteert jaarcijfers 2020

TBI presenteert jaarcijfers 2020. TBI heeft een sterk jaar achter de rug, ondanks dynamische en lastige omstandigheden. De bedrijfsopbrengsten en het bedrijfsresultaat zijn in 2020 opnieuw duidelijk gestegen.

8 apr 2021

Eerste elektrische “Direct-Drive” stationaire betonmixer

Onlangs heeft Mulder Europe twee volledig elektrische betonmixers afgeleverd aan Voorbij Funderingstechniek. Jos Schotanus en Hans Stok (Mulder) overhandigden deze symbolisch aan Rob de Graaff (Voorbij Funderingstechniek) door middel van een 1.5 meter lange bliksemschicht. Bekijk onze nieuwste aanwinst in de video!