Wij stellen aan jullie voor: Onze nieuwe Volvo FH16 truck!

Afgelopen vrijdag mocht onze chauffeur Dennis zijn nieuwe Volvo truck in ontvangst nemen. Een moment waar hij lang  naar heeft uitgekeken! Hoe ziet deze truck er eigenlijk uit en waarom is deze aankoop gedaan? Lees hieronder meer.

Vermindering uitstoot

De vorige wagen van Dennis had een Euro5 emissie en omdat wij het belangrijk vinden bij te dragen aan een beter milieu en het verminderen van onze uitstoot, paste deze truck niet meer in ons wagenpark. Er is gekozen om de truck te vervangen voor een minder belastend exemplaar met een zuinigere motor: dit is een Euro6 versie D geworden.

De truck

De truck heeft een vermogen van 650 pk. Het is een 4-assige zwaar transport trekker; deze kan tot wel 130 ton aan totaalgewicht meenemen. De keuze is gevallen op een Volvo omdat we de eenheid van ons wagenpark wilden waarborgen.

Het interieur is met hulp van collega’s samengesteld en uiteindelijk in echte Voorbij stijl vormgegeven. De cabine is voorzien van Volvo Dynamic Steering (stuurverlichting), een luchtgeveerde vooras en luchtgeveerde cabine voor optimaal comfort. Er is een kastenwand achter de cabine bevestigd met daarin een hydroliek en gasolietank.

Voorbij huisstijl

Uiteindelijk is de truck Voorbij groen gespoten en bestickerd en dit levert mooie plaatjes op! Ook de trailer is helemaal weer opgeknapt, dus de combinatie is weer als nieuw.

Wij wensen Dennis vele veilige en mooie kilometers met de truck!

Onze groene trots!

Wat speelt er nog meer?

Stuur artikel door