Voorbij en Viktor bouwen samen aan BASE FT

Marcel Sterk (Voorbij Funderingstechniek) en Wouter Riedijk (Viktor) hebben donderdag 12 juli de hand geschud op een duurzame samenwerking voor de komende jaren. Een raamovereenkomst is getekend tussen beiden partijen en er is gestart met het bouwen van de eerste module.

Op het Viktor platform zullen modules gebouwd worden die Voorbij Funderingstechniek verder ondersteunen met het optimaliseren van diverse processen en innovatieve toepassingen. Deze modules worden omgedoopt tot BASE FT. BASE FT vormt een solide basis waarmee Voorbij Funderingstechniek naast een betrouwbare partner ook de meest innovatieve partner kan zijn voor haar klanten. 

De eerste module wordt dit najaar verwacht en zal dan ook meteen bijdragen aan een beter ontwerp van paalfunderingen. Daarbij kunnen we zodanig optimaliseren dat dit zowel voordeel oplevert voor de klant in tijd en geld, als dat we een duurzaam ontwerp met een lager risicoprofiel op het aanbrengen van de paalfundering kunnen verzorgen. Bovendien kunnen we onze partners nu nog sneller van dienst zijn.

Blijf ons volgen voor de ontwikkelingen!

Stuur artikel door