TBI Infra exposant op de Betondag 2017

De 60ste editie van deze dag wordt op 16 november 2017 georganiseerd in De Doelen te Rotterdam. Wij van TBI Infra zijn op deze dag exposant op de Betonmarkt. Je kunt ons vinden bij standnummer 88.

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe een voorgespannen prefab betonpaal geproduceerd wordt? Kom dan naar onze stand en beleef het Voton productieproces door een VR bril!

De Betondag is al jarenlang een begrip en het grootste eendaagse evenement waar bouwtechnisch Nederland elkaar ontmoet. Het evenement is een unieke combinatie tussen ontmoeten en leren.

TBI Infra is in januari 2008 ontstaan als civiele tak van TBI Bouw, onderdeel van TBI Holdings B.V. Vier zelfstandige werkmaatschappijen vormen de kern van TBI Infra: Mobilis, Timmermans Infratechniek, Voorbij Funderingstechniek en Servicis.

Beton Banenmarkt

09.30 – 19.00 uur: Locatie Van de Mandele Zaal (eerste etage)
TBI Infra heeft standnummer 9.

De toekomst van de bouw ligt bij de studenten
Naast de Betonmarkt staat TBI Infra ook op de banenmarkt in de Doelen. Door het personeelstekort in de bouw is het voor bedrijven in de bouwsector belangrijk om te investeren in de toekomst. TBI Infra zet als onderdeel van TBI sterk in op de ontwikkeling van talenten en het laten zien waar de bouw voor staat: een leuke werkomgeving waarin met trots kijken naar de werken die wij bouwen en hebben gebouwd.

Stuur artikel door