Sleuteloverdracht Woltman 90DR kraan

Nieuwe aanwinst machinepark

Is deze kraan net zo snel als de racewagen van Verstappen?! Een nieuwe Woltman 90DR kraan met het iconische nummer 33, gaat ons machinepark versterken. Tijdens een gezellig samenkomen met collega’s van Voorbij en medewerkers van Woltman, is de sleutel van de kraan officieel overhandigd aan onze machinist Werner. Er werd gesproken door Woltman, directie van Voorbij en daarna was er tijd voor een hapje en drankje. De kraan is zelfs even aangezet!

Max Verstappen?!

De kraan is gedoopt naar nummer 33, omdat onze machinist een heuse Max Verstappen fan is. Het kon dan ook niet anders dat ‘zijn’ kraan dit nummer kreeg. Tijdens de sleuteloverdracht ontving hij dan ook een Max Verstappen pet, die precies past bij zijn kraan.

Specificaties en bijzonderheden

De multifunctionele kraan kan uitgerust worden met een van onze 24VMR ring-vibrators voor het vervaardigen van getrilde palen, een hydraulisch PVE drukker voor het drukken van damwanden of een RH45 boormotor voor het maken van VSP (combi) palen. Tevens kan hij ook ingezet worden met een hydraulische hei-hamer voor het maken van vibro palen of heien van traditionele betonpalen. De flexibiliteit van de kraan maakt het gemakkelijker om onze veelzijdigheid aan technieken toe te passen.

Meten is weten. De kraan kent extra proces parameters die worden vastgelegd, dit is een nieuw onderdeel in deze kraan. Denk hierbij aan;

-      Kracht bij damwand drukken

-      Ingebrachte lengte bij drukken damwand

-      Grout druk bij VSP

-      Grout flow bij VSP

De bedoeling is dat er in de toekomst ook een GPS systeem ingebouwd zal worden in de kraan, waarmee extra data verzameld kan worden. In de toekomst kunnen we hiermee onze ontwerpen optimaliseren. De kraan zal starten op project de Nieuwe Plantage

Sleuteloverdracht Woltman 90DR kraan

Stuur artikel door