Mobilis en Voorbij Funderingstechniek betrekken nieuw kantoor in Nederweert

Om nog beter in te kunnen spelen op de ontwikkelingen in de markt en de toenemende vraag naar totaaloplossingen is TBI-onderneming Timmermans Infratechniek per 1 juli jl. opgesplitst en ondergebracht bij Mobilis en Voorbij Funderingstechniek. De beide bedrijfsonderdelen zullen per 19 november een nieuw kantoorpand betrekken.

Hiervoor is op vrijdag 7 september het huurcontract getekend voor Locatie Hulsenweg 9 te Nederweert en heeft op donderdag 27 september de sleuteloverdracht plaatsgevonden.

Open en transparant kantoor
De werkomgeving zal in lijn met de andere TBI locaties een inspirerend, open en transparant karakter en een flexibele inrichting krijgen waardoor het gebouw mee kan ‘ademen’ met de wensen van de organisaties om verder te groeien in het zuiden van Nederland.

De locatie behelst ca. 1.500 m2 bvo en bestaat uit een kantoorgebouw voor Mobilis en Voorbij Funderingstechniek en  een bedrijfsruimte en ruim opgezet buitenterrein voor de technische dienst van Voorbij Funderingstechniek. Het kantoor ligt gunstig gelegen, nabij de A2 Eindhoven/Maastricht – Heerlen.

Aansturing projecten vanuit Nederweert
Voorbij zal vanuit de nieuwe locatie in Nederweert de ankerspecialismen en alle projecten die daar mee samenhangen aansturen (ook in de Duitse en Belgische grensregio). Daarnaast wordt een deel van de technische dienst overgebracht vanuit Amsterdam en Hoensbroek naar NederweertMobilis realiseert in het zuiden onder andere de het Station Heerlen Maankwartier en HOV2 Montgomerylaan Eindhoven.

Contactgegevens
Voor de funderings- en ankerspecialismen van Voorbij Funderingstechniek is de heer A. (Arno) Schoffelen als bedrijfsleider grondtechniek verantwoordelijk.

De heer M. (Marcel) van Herten is voor Mobilis als clustermanager verantwoordelijk voor de activiteiten van Mobilis in Zuid-Nederland.

Stuur artikel door