Klaar voor de toekomst met onze nieuwste kranen

Woltman 90 DR

Yes! We hebben onze nieuwste aanwinst, een Woltman 90 DR, in ontvangst mogen nemen. Deze kraan is geboren en getogen bij Woltman in Oosterhout. Aanstaande maandag zal de boorkraan starten in Europoort, Rotterdam, op project Hartel Tank Terminal.

Dit is de tweede van drie nieuwe kranen die Voorbij Funderingstechniek deze zomer in gebruik neemt. Momenteel is een Woltman 55HSP in de maak, die zullen we in september aan ons machinepark mogen toevoegen.

Eerder deze week hebben we onze Hitachi Sumitomo SCX1000A3 kraan al in gebruik mogen nemen. Deze is vanuit Hitachi in Japan per boot verscheept naar Nederland, waarna deze in Oosterhout verder is opgebouwd en gekeurd. Afgelopen maandag is deze getransporteerd naar de eerste projectlocatie voor de uitbreiding van de Sluis in Eefde. Hier zal de machine in eerste instantie buizen gaan plaatsen. De kraan heeft een maximale hijslast van 100 ton.

Al onze nieuwe kranen worden voorzien van een 360º veiligheidscamera waarmee de machinist zo'n 5-10 meter rondom zijn kraan kan kijken. Op die manier kan hij een betere veiligheid garanderen voor zijn ploeg en overige omstanders. Ook worden de ploegen die met de nieuwe kranen gaan werken voorzien van een splinternieuwe keet en container.

Zo staan we als Voorbij Funderingstechniek klaar voor de toekomst!

Hitachi Sumitomo SCX1000

Stuur artikel door