Hoog bezoek van jonge bouwer Finn in Elst!

Een aantal dagen geleden ontvingen wij bij Voorbij Funderingstechniek een leuke e-mail van Finn. Finn is een elfjarige jonge, enthousiaste bouwer uit Elst.

Aanleg onderdoorgang

Momenteel zijn wij aan het werk voor de aanleg van een onderdoorgang in Elst, vlakbij het huis van Finn. Wij werken hier in opdracht van bouwcombinatie Hegeman /  Mobilis. Het bleek dat Finn onze werkzaamheden op het project nauwlettend volgt. Hij was zelfs meerdere keren per dag aan het kijken bij het uitkijkpunt.

Ontmoeting Finn

Voor ons was de mail van Finn reden genoeg om af te reizen naar het oosten. Onze uitvoerder Jan, omgevingsmanager Wytske van het project (Hegeman) en communicatiemedewerker Yvonne hebben Finn en zijn ouders ontmoet naast de bouwplaats. Al gauw werden de vragen afgevuurd op Jan die werden beantwoord met veel plezier. En Finn is er zeker van:  hij gaat later op de bouwplaats met zijn handen werken! Nadat alle onduidelijkheden en vooruitgang van het project goed waren besproken, kreeg Finn twee mooie goodiebags overhandigd met daarin goodies van alle bedrijven.

Het was een ontzettend leuke middag en wij zijn vereerd dat deze jonge bouwer zo’n grote interesse in onze werkzaamheden en het project heeft getoond. Wij hebben enthousiaste jeugd hard nodig in de bouwwereld. We hopen Finn op een later moment op de bouwplaats te mogen ontmoeten en hem kennis te laten maken met de ploeg.

Onze werkzaamheden

Voor dit project zijn wij momenteel damwand aan het trillen, daarna zullen wij Voton Verdringende Schroefpalen (VSP) en Voton Verdringende Combipalen (VSP-C)  gaan maken. In een later stadium zullen wij stempelwerk gaan aanbrengen en als laatste stap wordt het damwand weer getrokken en zijn onze werkzaamheden volbracht.

Stuur artikel door