Future Proof op de Infratech 2019

Voorbij Funderingstechniek staat met Croonwolter&dros en Mobilis op de Infratech van 15 t/m 18 januari 2019, Ahoy Rotterdam.

Future proof

Klaar voor de toekomst. Dat geldt niet alleen voor de Nederlandse infrastructuur - volgens het World Economic Forum in de top 3 van de wereld - maar voor de hele branche. InfraTech 2019 is hét kennisplatform waar de opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort.

Integrale samenwerking

De TBI-ondernemingen Voorbij Funderingstechniek, Croonwolter&dros en Mobilis zijn future proof. Wij geloven stellig in de kracht van samenwerking. Complexe, multidisciplinaire infraprojecten vergen steeds meer specifieke kunde en expertise van verschillende partijen. Dit doen wij gezamenlijk: van funderingstechniek, civiele bouw tot intelligente technologie. 

Hololens experience

In onze stand hebben wij een hololens waarin wij alle facetten, die terugkomen in het bouwen van een tunnel, laten zien. We starten met de funderingswerkzaamheden zoals het heien van palen en het trillen van damwanden door Voorbij Funderingstechniek, gaan dan door naar alles wat komt kijken bij het ontgraven van een bouwkuip en het storten van beton en eindigen bij Croonwolter&dros voor de finishing touch op het gebied van intelligente technologie.

Ook kunt u tijdens deze dagen een eerste impressie krijgen van onze nieuwste innovatie BASE FT, een platform waarmee we in de toekomst de kwaliteit en snelheid van ontwerp, calculatie en realisatie kunnen verhogen.

Wij zien u graag in de stand 1.421 van Voorbij Funderingstechniek-Croonwolter&dros-Mobilis!

U kunt zich gratis registreren door op de button hieronder te klikken.

Stuur artikel door