Eerste Nederlandse bouwbedrijf met ISO 45001 certificering

Met veel trots kunnen wij melden dat Voorbij Funderingstechniek/Voton op 17 april 2018 als eerste bouwbedrijf van Nederland het ISO 45001 certificaat in ontvangst mocht nemen. Deze werd uitgereikt door de directeur van NEN, Rik van Terwisga, en Jan Klapwijk van Kiwa, op het congres 'De impact van de nieuwe ISO 45001' in de Verkadefabriek te Den Bosch.

De nieuwe ISO 45001:2018 ‘Gezond en veilig werken managementsysteem - Eisen met richtlijnen voor gebruik’ werd half maart gepubliceerd. Tijdens het introductiecongres van de NEN werden de eerste certificaten uitgereikt, waarbij Lidl naast Voorbij Funderingstechniek ook een certificaat in ontvangst mocht nemen. Een feestelijke gebeurtenis!

Certificeringsbedrijf Kiwa heeft de audit op 27 en 28 maart uitgevoerd bij Voorbij Funderingstechniek en haar dochterbedrijf Voton. Deze werd succesvol afgerond, geen enkele tekortkoming werd geconstateerd.

Voorbij Funderingstechniek en Voton hebben de veiligheid en gezondheid van haar medewerkers hoog in het vaandel staan. De risico's die het vak met zich meebrengt en de dynamische omstandigheden van het werk vragen een hoge betrokkenheid van iedereen. Met ons veiligheidsprogramma en ons interne programma voor Duurzame Inzetbaarheid besteden we hier samen met onze medewerkers aandacht aan.

Onze mensen; want zij maken het succes!

Stuur artikel door