De bouw van onze nieuwe constructiewerkplaats: de eerste paal zit erin!

We zijn gestart met de bouw van een nieuwe constructiewerkplaats op ons terrein in Amsterdam! De nieuwe constructiewerkplaats wordt met 2000 m2 maar liefst twee keer zo groot als de huidige constructiewerkplaats. Hierdoor is er plaats voor vier bovenloopkranen met een hijscapaciteit van 16 ton per stuk. In onze constructiewerkplaats wordt de basis gelegd van de staalconstructies, hierbij kun je denken aan laswerk aan buizen, balken, damwanden, stempelingen en het maken van tijdelijke hulpbruggen en ondersteuningsconstructies. In de toekomst willen we ons ook gaan richten op grotere constructies zoals remmingwerken, meerpalen, afmeervoorzieningen en kadeconstructies.

De nieuwe constructiewerkplaats is van alle gemakken voorzien. Zo is de dakconstructie geschikt voor zonnepanelen, wordt er een nieuw, geavanceerd afzuigsysteem ge√Įnstalleerd en is de verlichting verbeterd. Ook komt er een inpandige opslag met geconditioneerde ruimte voor lasdraad. En heel fijn, de vaste kantoorruimte. Deze maakt de constructiewerkplaats helemaal compleet!

Het bouwproject wordt begeleidt door HEVO (TBI). Het heiwerk doen we zelf en de bouw is uitbesteed aan Bouwbedrijf Vrolijk. De oplevering van onze constructiewerkplaats is rond week 45.

Bouw van onze nieuwe constructiewerkplaats

Stuur artikel door