Locatie Amsterdam

Voorbij Funderingtechniek is van oorsprong een familiebedrijf uit Wilnis. Hier begon Cor Voorbij met Voorbij's Beton (vlechtwerkzaamheden). 
Ons kantoor in Amsterdam is de locatie waar Voorbij Funderingstechniek zich vestigde in 2004. Het gebouw grenst direct aan het Noordzeekanaal dus het uitzicht is prachtig. Ook beschikken we over een eigen sportzaal, waar onze mensen naar hartelust kunnen sporten tijdens de pauze of na werk.
Naast het kantoor bevinden zich op dit terrein ook andere onderdelen van Voorbij Funderingstechniek. Zie hieronder een korte beschrijving, maar wil je de échte Voorbij beleving ervaren? Kom dan eens langs voor een kopje koffie!

Technische dienst 

Bij onze technische dienst wordt het materieel van Voorbij beheerd, onderhouden en gekeurd.  De helft van de werkplaats is onderhoud en reparatie, de andere helft bestaat uit een lashal. Ook gaan onze monteurs regelmatig naar de bouwplaats voor reparatie en onderhoud aan het materieel ter plekke. Er wordt meegedacht in de voorbereiding van projecten. In de lashal worden alle (voorbereidende) laswerkzaamheden uitgevoerd en dit houdt het volgende in: het voorbereiden van buizen-, vibro & VAP palen. Ook wordt er constructiewerk uitgevoerd: lassen, zagen, slijpen.  

Lashal en damwandopslag

Wij hebben de luxe van maar liefst twee lashallen. In de algemene lashal van Voorbij wordt het voorbereidende laswerk gedaan voor grotere projecten. Denk hierbij aan het fabriceren van stempelramen en hulpconstructies. Ook hier werken lassers die ook werkzaam zijn op de projecten.  Doordat wij ons op een groot terrein bevinden, hebben wij ook materiaal in opslag. Op ons terrein worden onder andere damwand en stempelramen opgeslagen en groot staal beheerd. Ook wordt materiaal klaar gemaakt voor transport naar de projecten en het komt ook weer terug van projecten. 

Voton 

Onderdeel van Voorbij Funderingstechniek is dochteronderneming Voton. Voton is gespecialiseerd in de productie van voorgespannen prefab palen, deze palen worden in de palenhal op het terrein gefabriceerd en op het tasveld opgeslagen. Voton levert kwalitatief hoogwaardige betonpalen in allerlei soorten en maten (denk aan diverse schachtmaten, lengtes en opties als extra wapening, meetdraad en/of aarding).

Wil jij ook rondlopen op ons mooie terrein?