Legal

DISCLAIMER

Alle informatie op de website van Voorbij Funderingstechniek heeft een informatief karakter. Alhoewel Voorbij Funderingstechniek getracht heeft om deze informatie zo volledig en accuraat mogelijk weer te geven, garandeert Voorbij Funderingstechniek niet de juistheid, toepasselijkheid, betrouwbaarheid, tijdigheid of nauwkeurigheid van de informatie op de website. Voorbij Funderingstechniek accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor enige vorm van schade naar aanleiding van het gebruik van de website of de informatie die op de website beschikbaar is.

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, elektronisch of op welke andere wijze dan ook, zonder dat Voorbij Funderingstechniek voorafgaand schriftelijke toestemming heeft gegeven. Alle rechten zijn voorbehouden aan Voorbij Funderingstechniek.

Op deze website staan diverse links naar websites die niet van Voorbij Funderingstechniek zijn. Voorbij Funderingstechniek is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacybeleid van andere websites.

Voorbij Funderingstechniek behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden te wijzigen.