Advies en ontwerp

Voorbij Funderingstechniek is een ontwerpende samenwerkingspartner voor al het voorkomende funderingswerk.


De interne afdeling ontwerp houdt zich onder andere bezig met het adviseren over en het berekenen en tekenen van diverse funderingsconstructies, zoals paalfunderingen, verankeringen, grondkeringen en hulpconstructies.

Eigen lashal 

Deze hulpconstructies (zoals stempelramen, verankeringen en ondersteuningsconstructies) worden in onze eigen lashal ge(pre)fabriceerd. De lashal is gecertificeerd tot EXC. 3. Onze ontwerpafdeling verzorgt hiervoor zowel de ontwerpberekeningen als fabricagetekeningen. Wij kunnen een unieke verbinding leggen tussen het ontwerp en de uitvoering buiten omdat wij beide aspecten kunnen verzorgen. Hierdoor zijn onze ontwerpen altijd praktisch uitvoerbaar en optimaal afgestemd op de klantvraag.

Wij denken graag mee

In het voorstadium van een project denken wij graag mee over optimalisaties om een project zo economisch en duurzaam mogelijk binnen de planning te realiseren. Door middel van onze innovatieve ontwerptool BASE FT, kunnen we onze partners snel van dienst zijn en kunnen wij het meest optimale ontwerp bereiken. Het leveren van kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Daarom blijft onze ontwerpafdeling ook tijdens de uitvoering ondersteunend aan het controleren van het werk op kwaliteit.

Neem contact met ons op!

Richard Reurings - Teamleider Engineering

Mark Remijnse - Commercieel Bedrijfsleider