Roland Niesten - Projectleider

Binnen Voorbij Funderingstechniek heb ik een hoop stappen gezet en verschillende werkvelden gezien. Ik werd in november 2017 als werkvoorbereider aangenomen, stapte in 2018 over naar uitvoerder en begin 2020 begon ik als projectleider. Vanaf het begin was het al mijn wens om aan de slag te gaan als projectleider maar ik wilde eerst de nodige ervaring doen binnen het bedrijf. Een funderingsbedrijf is namelijk echt een andere tak van sport! Het is belangrijk om kennis te hebben van alle materialen en technieken.  

Voorbij kenmerkt zich door een open en prettige werksfeer. Er heerst een hoog samenhorigheidsgevoel en iedereen werkt met elkaar samen in korte lijnen. Dit komt ook omdat het een middelgroot bedrijf is; je schakelt snel. Voorbij beschikt over een eigen technische dienst en lashal waardoor we gemakkelijk eventuele problemen snel kunnen oplossen.

Het werk als projectleider is erg afwisselend; je hebt met alle afdelingen van het bedrijf te maken en bent van A-Z betrokken in het proces. Ook is er een grote afwisseling in het soort projecten: van groot tot klein en van standaard werken tot complexe werken. De kansen die worden gegeven moet je vooral pakken en dan kun je grote stappen maken binnen het bedrijf.

Ik zit binnen Voorbij zeker op mijn plaats en wil in de komende jaren nog veel ervaring als projectleider op doen.

Stuur verhaal door