Frans Timmermans - boormeester

Momenteel ben ik werkzaam bij Voorbij Funderingstechniek als machinist van diverse ankerboormachines. Dit specialisme werd eerst uitgevoerd door een ander TBI Infra bedrijf; Timmermans Infratechniek. Timmermans is in 2012 overgenomen door TBI Infra en in 2018 onderverdeeld in de zusterbedrijven Voorbij Funderingstechniek en Mobilis. Je zou dus kunnen zeggen dat ik eigenlijk mijn hele leven al bij dit bedrijf werk.

Nadat ik bijna 40 jaar geleden de opleiding tot monteur had afgerond ben ik als machinist graafmachine bij het familiebedrijf Timmermans begonnen. Daar ben ik doorgegroeid tot uitvoerder (vaak nog in combinatie met machinist, mijn passie). Begin jaren ’90 werd de eerste ankerboormachine aangeschaft. Uiteindelijk ben ik toch weer overgestapt naar machinist ankerboormachine en dit doe ik nu nog steeds. Ik doe dit werk met veel plezier en vind het fijn om buiten te kunnen zijn en met mijn handen te werken. Daarnaast kan ik mijn kennis van deze boortechniek toepassen om anderen te begeleiden en dit vind ik mooi om te kunnen doen.

Als ik Voorbij zou moeten omschrijven dan zou ik zeggen: goed geregeld. De voorzieningen op de bouwplaats zijn goed, iedere ploeg heeft zijn eigen schaftkeet en de beschikking tot mooi en goed onderhouden materieel.

Word jij onze nieuwe boormeester?

Stuur verhaal door