Florian Taoussi - Stagiair lasser

Florian is stagiair lasser bij Voorbij Funderingstechniek. In 10 weken tijd leert hij alle fijne kneepjes van het lassen, slijpen en de zaagbank in de constuctiewerkplaats op het terrein van Voorbij Funderingstechniek.

'Via Stagemarkt kwam ik deze vacature tegen en hij viel me eigenlijk direct op. Ik kende Voorbij nog niet, maar voor mij is het wel in de buurt. Daarnaast vis ik graag en dit ligt op een mooie plek aan het water, dus dat sprak mij natuurlijk ook aan.

Mijn dagen zijn erg afwisselend. Vaak begin ik rond 09.00 uur, maar soms start ik ook al om 07.00 uur. Tijdens mijn stagedag ben ik dan vooral bezig met de zaagbank, lassen of slijpen. Meestal eindigt mijn stagedag dan rond 15.45 uur en word ik weer naar station Sloterdijk gebracht. Ik ben nu 5 weken bezig met mijn stage en ik heb al veel beter leren lassen en slijpen. Met de zaagbank kan ik nu ook al goed omgaan. Ik hoop dat ik de komende weken alles nog beter onder de knie ga krijgen.

Na mijn studie zou ik graag als lasser in vaste dienst gaan bij Voorbij. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin en het bevalt goed om als lasser aan de slag te zijn.'

Kom je ook bij ons stagelopen?

Stuur verhaal door