Elektrisch rijden

Grondstoffen en energiebronnen zijn eindig en moeten spaarzaam en bedacht gebruikt worden. Voorbij Funderingstechniek streeft naar gebruik van energie en grondstoffen in plaats van verbruik. Wij zijn het verplicht aan onszelf, elkaar en aan de samenleving om er alles aan te doen om zorgvuldig met deze wereld om te gaan. Zodat het ook in de toekomst nog steeds een fijne plek is om te wonen en werken.

TBI heeft de ambitie om in 2025 100% elektrisch te rijden 

  • Op 4 maart hebben Voorbij Funderingstechniek en Mobilis de Campagne Elektrisch Rijden gelanceerd. Met deze campagne laten we zien dat iedereen elektrisch kan rijden. Van uitvoerder tot aan engineer.
  • In 2021 is maar liefst 30% van ons wagenpark (personenauto's) elektrisch.
  • Begin 2022 gaat onze eerste bouwplaatsmedewerker elektrisch rijden! Een mooie mijlpaal in onze ambitie. Gelukkig komen er steeds meer laadvoorzieningen op de bouwplaatsen én wordt de actieradius van de beschikbare auto's steeds groter waardoor het ook voor deze groep medewerkers, die veel onderweg zijn, mogelijk wordt.

Duurzaam transporteren op bouwprojecten

Ook op de projecten krijgen we steeds duurzamere manieren om ons te verplaatsen. Zo hebben we de vervuilende Diesel buggy ingewisseld voor elektrische buggy's, een elektrische step én echte Voorbij groene fietsen. Ook nog eens goed voor onze gezondheid!