Blog 3 - Lancering damwandmodule versie 2

Een nieuwe mijlpaal voor BASE Foundation Technology is bereikt!

Het engineeringsplatform voor de meest optimale fundatie is met de lancering van de damwandmodule versie 2 ‘optimalisatie’ uitgebreid. Zo heeft BASE FT, sinds de start in augustus 2019, de mogelijkheid om de volgende facetten van het funderingswerk integraal te kunnen beschouwen: 

  • Paalfundaties 
  • Groutankers 
  • Damwandconstructies 
  • Stempelraam (module under construction) 

Daarmee is Voorbij Funderingstechniek weer een stap dichterbij gekomen bij de ambitie om als engineerende aannemer van funderingswerken het ontwerpproces van funderingspalen en bouwkuipen voor jou te versnellen én volledig te optimaliseren. Voorbij Funderingstechniek kan jou, als hoofdaannemer, vanaf nu sneller bedienen en daarbij met de beste ontwerpoplossing komen. En met onze praktijkervaring is ook altijd de uitvoerbaarheid van het ontwerp geborgd. 

Richard Reurings
Afdelingshoofd Ontwerp

Wat kan BASE FT voor jouw project betekenen?

Ben je als vooruitstrevende en/of engineerende hoofdaannemer nieuwsgierig geworden of BASE FT toepasbaar is voor jouw project? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen meedenken in het gehele proces en jou als klant ontzorgen. Laten we in bouwteamverband samen kijken naar de best passende oplossing en laat hierin de technologie haar werk doen!  

Meer informatie over BASE FT

Kijk voor meer informatie en contactgegevens op onze websitepagina. Hier kun je ook eerder geschreven artikelen vinden, waaronder ook over de module damwandconstructies. Kijk hier terug naar de lancering van BASE FT. 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

base ft voor jouw project