BASE FT - projectontwikkelaar

Welkom bij BASE FT: uw partner in duurzame funderingstechniek

Bij Voorbij Funderingstechniek begrijpen we als geen ander dat het rondkrijgen van uw businesscase van essentieel belang is. Wij weten dat de fundering een aanzienlijk deel uitmaakt van de kostprijs van een gebouw, vooral wanneer het gaat om projecten met een bovengemiddeld risicoprofiel. Daarnaast realiseren we ons dat het verkrijgen van een omgevingsvergunning tegenwoordig een complexe uitdaging is. Daarom zijn wij er trots op u voor te stellen aan BASE FT, onze krachtige parametrische ontwerptool die is ontwikkeld om uw project naar een hoger niveau te tillen.

Duurzaam bouwen, maximaal resultaat

In de wereld van duurzaam bouwen is het reduceren van materiaalgebruik een van de meest effectieve manieren om winst te behalen. Het goede nieuws is dat dit precies is waar BASE FT in uitblinkt. Onze tool is ontworpen om het gebruik van materialen te optimaliseren, wat niet alleen resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen, maar ook bijdraagt aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van uw project. We begrijpen dat CO2- en NOx-uitstoot belangrijke overwegingen zijn, en daarom streven we ernaar om met BASE FT uw project zo milieuvriendelijk mogelijk te realiseren.

Samen sterker: uw succes is onze missie

Wat kunnen we samen bereiken? Door als funderingsspecialist vroeg in het proces aan boord te komen met BASE FT, kunnen we cruciale ontwerpkeuzes en uitvoeringstechnieken samen bepalen. Hierdoor worden niet alleen financiële onzekerheden geminimaliseerd, maar ook het risicoprofiel aanzienlijk verminderd. Dit heeft directe voordelen voor uw businesscase, die hierdoor een welverdiende boost krijgt.

Financieel gezien kunt u rekenen op een nauwkeurige kostenraming die rekening houdt met de meest efficiënte materiaalkeuzes en constructiemethoden. Dit vertaalt zich naar betere budgetbeheersing en een verhoogde winstgevendheid. Tegelijkertijd vermindert u het risico op onvoorziene complicaties en vertragingen, omdat BASE FT ons in staat stelt om potentiële uitdagingen in een vroeg stadium te identificeren en aan te pakken.

Neem vandaag nog de beslissing om BASE FT als uw partner in duurzame funderingstechniek te kiezen. Samen kunnen we uw project naar nieuwe hoogten brengen, uw businesscase versterken en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe BASE FT uw volgende project kan transformeren. Uw succes is ons doel!

Vragen? Neem contact met ons op

Richard Reurings
Teamleider