BASE FT Aannemer

Revolutineer bouwrendement

Bent u een aannemer die altijd op zoek is naar manieren om uw projecten winstgevender te maken? Voorbij Funderingstechniek begrijpt dat geld, doorlooptijd en risicoprofiel cruciaal zijn in de wereld van de bouw. Daarom stellen we u graag voor aan BASE FT, onze innovatieve parametrische ontwerptool die speciaal is ontworpen om uw projecten naar nieuwe hoogtes te tillen.

Betrouwbare second opinion voor ontwerp VO/DO

We weten dat een betrouwbaar ontwerp van vitaal belang is voor het succes van uw project. Met BASE FT bieden we u een waardevolle second opinion op het ontwerp van Voorlopig Ontwerp (VO) en Definitief Ontwerp (DO). Onze tool analyseert de funderingsaspecten van het ontwerp en identificeert mogelijkheden om efficiƫntie te verbeteren en kosten te besparen. Dit betekent dat u kunt rekenen op een geoptimaliseerd ontwerp dat zowel technisch solide als financieel haalbaar is.

Ontdek alternatieven en duurzame opties voor uw project

We begrijpen dat het verkennen van alternatieven en duurzame opties een essentieel onderdeel is van modern bouwen. Met BASE FT krijgt u toegang tot een breed scala aan mogelijkheden die rekening houden met duurzaamheid, materiaalgebruik en CO2-reductie. Onze tool stelt u in staat om de beste keuzes te maken.

Verminder uw risicoprofiel en versnel uw doorlooptijd

Risico's verminderen en doorlooptijden versnellen zijn kernprioriteiten voor elke aannemer. Met BASE FT kunt u uw risicoprofiel aanzienlijk verlagen door potentiƫle problemen vroegtijdig te identificeren en aan te pakken. Door nauwkeurige analyses en simulaties kunnen we samen werken aan een robuuste funderingsstrategie die onzekerheden minimaliseert.

Vlotte omgevingsvergunning en BREEAM-certificering

We begrijpen dat het verkrijgen van een omgevingsvergunning tegenwoordig complex kan zijn. Met BASE FT kunt u vertrouwen op een gedetailleerde en goed onderbouwde funderingsplanning die de goedkeurings- processen vereenvoudigt. Bovendien kunnen we u helpen om te voldoen aan duurzaamheidseisen zoals BREEAM-certificering.

Zet de volgende stap met BASE FT

Bij Voorbij Funderingstechniek begrijpen we dat uw succes afhangt van effectieve beslissingen, snelle doorlooptijden en beheersbare risico's. Met BASE FT als uw partner kunt u deze doelen bereiken en uw projecten naar een hoger niveau tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe BASE FT uw bouwprojecten kan transformeren en uw winstgevendheid kan verhogen. Uw succes is ons doel!

Vragen? Neem contact met ons op

Richard Reurings
Teamleider