21 sep 2022

Duurzaam funderen begint met een gefundeerd plan

Duurzaam bouwen begint met duurzaam funderen. Met onze slimme parametrische ontwerptool BASE FT, maken wij bij Voorbij Funderingstechniek een duurzaam ontwerp met minder palen en minder beton voor hetzelfde draagvermogen.

31 mei 2022

Slim en duurzaam funderen

Een beetje bouwproject of bouwwerk, groot of klein, begint met goed denkwerk. Want wat is een bouwproject zonder goede fundering? Als je goed en professioneel wilt heien, dan begin je met het maken van een goed doordacht funderingsplan. Daar weten we bij Voorbij Funderingstechniek alles van.

14 apr 2022

TBI presenteert jaarverslag 2021

Bart van Breukelen, voorzitter van de Raad van Bestuur van TBI: "TBI is goed onderweg. De financiële resultaten over het afgelopen jaar waren uitstekend. Ook de vooruitzichten bieden een goed perspectief, ondanks het feit dat de Covid-19 crisis nog steeds niet achter ons ligt."

16 feb 2022

Nieuwe constructiewerkplaats Voorbij Funderingstechniek vaart eigen koers

Sinds begin dit jaar beschikt Voorbij Funderingstechniek over een geheel nieuwe werkplaats waar staalconstructies worden gemaakt voor in de grond, voor bouw en infra en voor waterwerken. Deze constructiewerkplaats werkt inmiddels niet meer alleen voor Voorbij Funderingstechniek en heeft de ambitie om in drie jaar uit te groeien tot een zelfstandig dochterbedrijf in staalconstructies.

16 feb 2022

TOVF werken is veilig werken

Trots op Veilig Funderen, TOVF, is de manier waarop veilig denken en handelen is verankerd binnen Voorbij Funderingstechniek. Marcel Kouwenhoven, hogere veiligheidskundige, gaat in dit interview in op wat TOVF voor de organisatie betekent en eindigt met onze nieuwe veiligheidsfilm: 'Het verhaal achter TOVF'.

19 jan 2022

Funderingscombinatie is 'de onzichtbare vriend' van De Groene Boog

Voorbij Funderingstechniek vormt samen met Franki Grondtechnieken de veelzijdige funderingscombinatie die de funderingswerkzaamheden uitvoert voor project A16 Rotterdam. Projectleiders Jan Leen van der Vlies, Bart de Lange en Erik Sandifort vertellen over het omvangrijke project.

12 jan 2022

TBI Infra en Aannemingsmaatschappij H. van Steenwijk nemen strategisch belang in City Barging BV

Sprong voorwaarts in emissieloos transport over water! TBI Infra B.V. en Aannemingsmaatschappij H. van Steenwijk BV hebben eind 2021 een strategisch belang in het Amsterdamse City Barging BV genomen, één van de bedrijven van de Rutte Groep. City Barging is een duurzame transporteur van bouwmaterialen en afval over water in de Amsterdamse markt.

17 dec 2021

Fijne feestdagen en een succesvol 2022

Het jaar 2021 is voorbij! We wensen iedereen fijne kerstdagen & een gelukkig én vooral gezond 2022. Bekijk het jaar van Voorbij en Voton in onze jaarfilm.

13 dec 2021

Duurzame troef

Multifunctionele Woltman 160 DR funderingsmachine voor Voorbij. De nieuwe funderingsmachine van Voorbij Funderingstechniek is écht groen. Niet alleen springt de kleur direct in het oog, onderhuids blinkt de Woltman 160 DR uit in kwaliteit en duurzaamheid. Met een Stage V dieselmotor én powerpack kan Voorbij hiermee de zwaarste uitdagingen aan.

8 dec 2021

Bouwpartners Vrolijk en Voorbij: een goed fundament is de basis van samenwerken

Vrolijke Samenwerking Sinds eind 2014 werken Voorbij Funderingstechniek en Bouwbedrijf Vrolijk samen aan mooie projecten. Zo hebben we samen al vele projecten opgeleverd en zijn er nog tientallen in uitvoering. Door onze langdurige samenwerking kennen we elkaar ontzettend goed. We schakelen snel met elkaar en gaan allebei voor de beste kwaliteit. Dat moet ook, want vandaag de dag zijn bouwprocessen steeds sneller. Dat geldt dus ook voor het aanbrengen van de funderingspalen. Samen zorgen we in elk project voor een goede fundering om op te bouwen.