12 nov 2018

Verhuizing kantoor Hoensbroek naar Nederweert

Op 16 november a.s. verhuist onze vestiging in Hoensbroek naar onze nieuwe locatie in Nederweert. Vanuit deze locatie kunnen wij inspelen op de ontwikkelingen in de markt en zijn we op de toekomst voorbereid.

5 nov 2018

Voorbij FT exposant op de Betondag 2018

Op 15 november staan TBI-ondernemingen Croonwolter&dros, Mobilis en Voorbij Funderingstechniek op de Betondag in de Doelen in Rotterdam. De drie bedrijven zijn exposant op de Betonmarkt. We zijn te vinden bij standnummer 88 en op de banenmarkt bij standnummer 51.

1 okt 2018

Mobilis en Voorbij Funderingstechniek betrekken nieuw kantoor in Nederweert

Ons kantoor in Hoensbroek gaat verhuizen naar een nieuw kantoor- en bedrijfspand in Nederweert. Donderdag 27 september heeft de sleuteloverdracht plaatsgevonden.

19 jul 2018

Zomersluiting

Wij zijn van 28 juli t/m 12 augustus gesloten vanwege de bouwvakantie. Maandag 13 augustus zijn we weer bereikbaar. We wensen iedereen een hele fijne vakantie!

16 jul 2018

Voorbij en Viktor bouwen samen aan BASE FT

Marcel Sterk (Voorbij Funderingstechniek) en Wouter Riedijk (Viktor) hebben de hand geschud op een duurzame samenwerking. Op het Viktor platform zullen modules gebouwd worden die Voorbij Funderingstechniek verder ondersteunen met het optimaliseren van diverse processen en innovatieve toepassingen.

29 jun 2018

Klaar voor de toekomst met onze nieuwste kranen

We hebben dit jaar goed geïnvesteerd in ons machinepark en mogen deze zomer maar liefst drie kranen toevoegen!

27 jun 2018

Veiligheid staat centraal

Afgelopen maand hebben al onze medewerkers een workshop over veiligheid gevolgd. De veiligheid en gezondheid van onze mensen is enorm belangrijk en daarom geven we dit onderwerp de aandacht die het verdient.

21 jun 2018

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Vanwege de inwerkingtreding van de AVG hebben TBI Holdings B.V. en haar ondernemingen, waaronder Voorbij Funderingstechniek en Voton, hun privacy verklaring bijgewerkt.

1 jun 2018

Opsplitsing Timmermans Infratechniek

Om nog beter in te kunnen spelen op de ontwikkelingen in de markt en de toenemende vraag naar totaaloplossingen is TBI-onderneming Timmermans Infratechniek per 1 juni jl. opgesplitst en ondergebracht bij Mobilis en Voorbij Funderingstechniek.