Bouwkuip

Diensten > Grondkerende constructies > Bouwkuip

Ruimte is in ons land een schaars goed, met name in de binnensteden. Daarmee heeft ondergronds bouwen de laatste jaren een grote vlucht genomen. Een nieuwbouwproject met een ondergrondse parkeergarage is eerder regel dan uitzondering geworden.

Bouwkuip        Echter bouwen in binnenstedelijk gebied betekent bouwen onder bijzondere voorwaarden. Naast het werken binnen een beperkt ruimtelijk profiel worden er strikte eisen aan trillings- en geluidsbelasting gesteld. Voorbij Funderingstechniek heeft veel ervaring met het werken met deze omgevingseisen. Wij kunnen dan ook putten uit een aantal trillingsvrije en trillingsarme paalsystemen.

Wij kunnen u van dienst zijn bij de engineering en uitvoering van complete bouwkuipen, bestaande uit damwanden en verankeringen of stempelramen. In samenwerking met onze zusterbedrijven Voorbij Prefab Beton en Mobilis kunnen wij tevens het complete betonwerk voor onze rekening nemen.

Naast bouwkuipen in binnenstedelijk gebied worden deze uiteraard ook bij toeritten van tunnels, het bouwen van aquaducten en andere infrastructurele werken toegepast.


Interesse?

Wenst u meer informatie te ontvangen?
Neem dan gerust contact op met onze afdeling Verkoop.

Telefoon: 020 - 40 77 100
E-mail: verkoop@voorbijft.nl

Klik hier voor het bouwkuip fotoalbum.